Naturbørnehaven

Naturbørnehaven, er en del af Gregers Krabbe fællesskabet, som består af vuggestue, børnehave, friskole og SFO.

Naturbørnehaven er normeret til 50 børn i alderen 3-6 år. Vi åbnede som privat børnehave tilbage i 2007 og har til huse i en tidligere inspektørbolig i forbindelse med Gregers Krabbe Friskolen. Vores store ude-areal i naturskønne omgivelser er af stor værdi for både børn og voksne. Legepladsen rummer først og fremmest store træer til naturligt skygge på de solrige dage, frugttræer, højbede, klatretræer, buske, hække og megen pil. Denne ”vilde” natur skaber mange små kroge, hvor børnene kan have deres eget ”rum” til leg. Desuden har vi forskellige gynger, mooncarbane, bålhytte, aktivitetshus, bålpladsområde, boldbane, vandbane, sandkasser, rutsjebane og vippe. Desuden har vi råderum over et skovstykke i den nærliggende skov. Her har vi en bålplads, tipier og huler.

Vi tilbringer mange daglige timer i uderummet med højt til loftet og hjerterum.

Naturbørnehavens personale er alle uddannede pædagoger og besidder en høj grad af faglighed med indgående kendskab til de 3-6-åriges udvikling. Vi er opdelt i følgende tre grupper:

  • Valmuerne – som er de yngste børnehavebørn.
  • Kornblomsterne – som er de mellemste børnehavebørn.
  • Solsikkerne – som er de ældste børnehavebørn og kommende skolespirer.

Vi prioriterer en fagligt velbegrundet vekselvirkning mellem de aldersopdelte aktiviteter og aktiviteter på tværs af grupperne.

Kontakt os i dag og indmeld dit barn

Indmeld dit barn her